[/aviable]

اشتراک گذاری

جدول استاندارد عسل

در موضوع : ---

متن مطلب:
یکی از بهترین راه شناخت عسل ازمایش انالیزهای عسل میباشد که عسل طبیعی دارای نتیجه ازمایش زیر میباشد
پرورش زنبور عسل به لیس : جدول استاندارد عسل ردیف ویژگیها حدود قابل قبول % 1 قندهای احیاء کننده حداقل 65 2 ساکاروز حداکثر 5 3 عسل مصنوعی و گلوکز تجاری منفی 4 pH حداقل 5/3 5 اسیدیته (میلی اکی والان در 1 گرم) حداکثر 40 6 فعالیت دیاستازی عسل حداقل 3 7 نسبت فروکتوز به گلوکز حداقل 9/0 8 مواد معدنی(خاکستر عسل) حداکثر 6/0 9 هیدروکسی متیل فورفورال(HMF) از حد مجاز نباید تجاوز کند 10 مواد جامد غیر محلول در عسل حداکثر 1/0 11 باقیمانده سموم از حد مجاز نباید تجاوز کند

جزییات بیشتر : جدول استاندارد عسل
مطالب مشابه:
شكرك زدن عسلخواص درمانی زهر زنبور عسلعسل، عمر را افزایش می‌دهدخواص عسل و دارچین در کاهش وزنخواص و کاریردهای موم عسل
ارسال نظر جدید
نام شما:* ایمیل:
پررنگ کج خط دار خط دار در وسط | سمت چپ وسط سمت راست | قرار دادن شکلک قراردادن لینکقرار دادن لینک حفاظت شده انتخاب رنگ | پنهان کردن متن قراردادن نقل قول تبدیل نوشته ها به زبان روسی قراردادن Spoiler
کد را وارد نمائید: *
عکس خوانده نمی شود